Ταλιμπάν - Ak7ugbgdjiuhlm - Δευτέρα, 9 αυγούστου 2021, 03:35.

Ταλιμπάν - Ak7ugbgdjiuhlm - Δευτέρα, 9 αυγούστου 2021, 03:35.. Οι ταλιμπάν δεν θα επιτρέψουν σε καμία ξένη χώρα να παραμείνει στο έδαφος του αφγανιστάν, ανέφερε το ηγετικό στέλεχός τους, μουχάμεντ γιακούπ. Έκρηξη βόμβας κοντά στην καμπούλ την κυριακή (4/4) είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον τρία μέλη των. Αυτές που κατάφεραν να διαφύγουν όπως όπως. Τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου πήραν οι ταλιμπάν, οι οποίοι επιθυμούν ειρηνική μετάβαση της. Οι ταλιμπάν κυβέρνησαν το αφγανιστάν με σιδηρά πυγμή από το 1996 έως το 2001 και πολεμούν τα τελευταία 20 χρόνια για να ανατρέψουν την.

Οι ταλιμπάν προειδοποίησαν σήμερα την τουρκία κατά των σχεδίων της να διατηρήσει μερικά από τα στρατεύματά της στο αφγανιστάν για να εξασφαλίσουν τη λειτουργία και την ασφάλεια του κύριου αεροδρομίου της καμπούλ. Τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου πήραν οι ταλιμπάν, οι οποίοι επιθυμούν ειρηνική μετάβαση της. Δευτέρα, 9 αυγούστου 2021, 03:35. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν σήμερα γενική αμνηστία για όλους τους κρατικούς λειτουργούς και τους κάλεσαν να επιστρέψουν στις εργασίες τους, δύο ημέρες αφότου κατέλαβαν την εξουσία στο αφγανιστάν χάρη σε μια επίθεση. Έκρηξη βόμβας κοντά στην καμπούλ την κυριακή (4/4) είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον τρία μέλη των.

Afganistan Efhbh Skotwse Dyo Talimpan Ws Ekdikhsh Gia Ton Fono Twn Goniwn Ths Cnn Gr
Afganistan Efhbh Skotwse Dyo Talimpan Ws Ekdikhsh Gia Ton Fono Twn Goniwn Ths Cnn Gr from cdn.cnngreece.gr
«θα σκοτώσουν τις φίλες μας. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν. Μαχητές ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής αφγανικής επαρχίας πακτίκα, σαράνα, χωρίς μάχη, δήλωσαν σήμερα τρεις ντόπιοι πολιτικοί. Δευτέρα, 9 αυγούστου 2021, 03:35. Οι ταλιμπάν, που θέλουν να επιβάλουν με αυστηρά γράμματα τον ισλαμικό νόμο, σάρωσαν τη χώρα σε μόλις μία εβδομάδα, συναντώντας συχνά περιορισμένη αντίσταση καθώς ανέλαβαν τον έλεγχο σχεδόν. Συνεργασία με τους ταλιμπάν εάν πάρουν την εξουσία. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας. Με την κατάληψη της τζαλαλαμπάντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα, καμπούλ.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας.

Μαχητές των ταλιμπάν εισήλθαν στα περίχωρα της καμπούλ την κυριακή το πρωί και μπαίνουν στην πόλη από πολλές μεριές, σύμφωνα με αφγανούς αξιωματούχους. Συνεργασία με τους ταλιμπάν εάν πάρουν την εξουσία. Οι ταλιμπάν υποστήριξαν σήμερα δια του εκπροσώπου τους ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν εν. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν σήμερα γενική αμνηστία για όλους τους κρατικούς λειτουργούς και τους κάλεσαν να επιστρέψουν στις εργασίες τους, δύο ημέρες αφότου κατέλαβαν την εξουσία στο αφγανιστάν χάρη σε μια επίθεση. Βομβιστική επίθεση των ταλιμπάν με τρεις νεκρούς και 12 τραυματίες. Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί ότι δεν απομένουν πλέον υπό τον. Δευτέρα, 9 αυγούστου 2021, 03:35. Το προεδρικό μέγαρο κατελήφθη και ο λαός αγωνιά για την τύχη του. Πιθανότητα μεταβατικής κυβέρνησης δεν υπάρχει. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν πέντε από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών. Αυτές που κατάφεραν να διαφύγουν όπως όπως. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει το. Οι ταλιμπάν μπαίνουν στην καμπούλ.

Δευτέρα, 9 αυγούστου 2021, 03:35. Οι ταλιμπάν δεν θα επιτρέψουν σε καμία ξένη χώρα να παραμείνει στο έδαφος του αφγανιστάν, ανέφερε το ηγετικό στέλεχός τους, μουχάμεντ γιακούπ. Τώρα, όμως, είναι ορκισμένος εχθρός τους. Οι ταλιμπάν είναι βέβαιοι για τη νίκη τους μετά την αποχώρηση των διεθνών στρατευμάτων πίσω από το μέτωπο, οι ταλιμπάν διοικούν τις ζώνες που ελέγχουν Στην καμπούλ επιπλέον 3.000 στρατιώτες

Ak7ugbgdjiuhlm
Ak7ugbgdjiuhlm from www.ethnos.gr
Έκρηξη βόμβας κοντά στην καμπούλ την κυριακή (4/4) είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον τρία μέλη των. Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο. Στα χέρια των ταλιμπάν το 85% του αφγανικού εδάφους. Βομβιστική επίθεση των ταλιμπάν με τρεις νεκρούς και 12 τραυματίες. Μαχητές των ταλιμπάν εισήλθαν στα περίχωρα της καμπούλ την κυριακή το πρωί και μπαίνουν στην πόλη από πολλές μεριές, σύμφωνα με αφγανούς αξιωματούχους. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν προειδοποίησαν την τουρκία κατά των σχεδίων της να διατηρήσει στρατεύματα στο αφγανιστάν, τονίζοντας πως η στρατηγική αυτή θα επιφέρει «συνέπειες». Οι 8 πέρα από κάθε λογική κανόνες των ταλιμπάν για τις γυναίκες.

Η ηγεσία του κινήματος των ταλιμπάν έχει δείξει εδώ και καιρό ότι είναι πιο συνεννοήσιμη απ' ότι η προηγούμενη κυβέρνηση μαριονετών του αφγανιστάν, ενώ δεν συνιστά προς το παρόν απειλή για τις χώρες συμμάχους της.

Οι ταλιμπάν είναι βέβαιοι για τη νίκη τους μετά την αποχώρηση των διεθνών στρατευμάτων πίσω από το μέτωπο, οι ταλιμπάν διοικούν τις ζώνες που ελέγχουν Εγκαταλείψαμε στο έλεος των βαρβάρων ολόκληρη τη χώρα. Οι 8 πέρα από κάθε λογική κανόνες των ταλιμπάν για τις γυναίκες. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει το. Οι ταλιμπάν, που θέλουν να επιβάλουν με αυστηρά γράμματα τον ισλαμικό νόμο, σάρωσαν τη χώρα σε μόλις μία εβδομάδα, συναντώντας συχνά περιορισμένη αντίσταση καθώς ανέλαβαν τον έλεγχο σχεδόν. «θα σκοτώσουν τις φίλες μας. Οι ταλιμπάν μπαίνουν στην καμπούλ. Οι ταλιμπάν προειδοποίησαν σήμερα την τουρκία κατά των σχεδίων της να διατηρήσει μερικά από τα στρατεύματά της στο αφγανιστάν για να εξασφαλίσουν τη λειτουργία και την ασφάλεια του κύριου αεροδρομίου της καμπούλ. Έκρηξη βόμβας κοντά στην καμπούλ την κυριακή (4/4) είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον τρία μέλη των. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ταλιμπάν κατόρθωσαν να πάρουν το μαζάρ ι σαρίφ τη δεκατία του '90 μόνο κατόπιν συμφωνίας με τον ντόστουμ. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας. Οι ταλιμπάν υποστήριξαν σήμερα δια του εκπροσώπου τους ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν εν. Δευτέρα, 9 αυγούστου 2021, 03:35.

Στην καμπούλ επιπλέον 3.000 στρατιώτες Οι ταλιμπάν είναι βέβαιοι για τη νίκη τους μετά την αποχώρηση των διεθνών στρατευμάτων πίσω από το μέτωπο, οι ταλιμπάν διοικούν τις ζώνες που ελέγχουν Τώρα, όμως, είναι ορκισμένος εχθρός τους. Εγκαταλείψαμε στο έλεος των βαρβάρων ολόκληρη τη χώρα. Με τον όρο ταλιμπάν (παστού:

Kld6xlm3lsnfam
Kld6xlm3lsnfam from www.newsit.gr
Αυτές που κατάφεραν να διαφύγουν όπως όπως. Οι ταλιμπάν μπαίνουν στην καμπούλ. Με τον όρο ταλιμπάν (παστού: Αξίζει να σημειωθεί πως οι ταλιμπάν κατόρθωσαν να πάρουν το μαζάρ ι σαρίφ τη δεκατία του '90 μόνο κατόπιν συμφωνίας με τον ντόστουμ. Με την κατάληψη της τζαλαλαμπάντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα, καμπούλ. Οι γυναίκες δεν θα έχουν πια δικαιώματα». «θα σκοτώσουν τις φίλες μας. Συνεργασία με τους ταλιμπάν εάν πάρουν την εξουσία.

Οι ταλιμπάν κυβέρνησαν το αφγανιστάν με σιδηρά πυγμή από το 1996 έως το 2001 και πολεμούν τα τελευταία 20 χρόνια για να ανατρέψουν την.

This is a modal window. Βομβιστική επίθεση των ταλιμπάν με τρεις νεκρούς και 12 τραυματίες. Οι ταλιμπάν, που θέλουν να επιβάλουν με αυστηρά γράμματα τον ισλαμικό νόμο, σάρωσαν τη χώρα σε μόλις μία εβδομάδα, συναντώντας συχνά περιορισμένη αντίσταση καθώς ανέλαβαν τον έλεγχο σχεδόν. Με τον όρο ταλιμπάν (παστού: Έκρηξη βόμβας κοντά στην καμπούλ την κυριακή (4/4) είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον τρία μέλη των. «θα σκοτώσουν τις φίλες μας. Με την κατάληψη της τζαλαλαμπάντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα, καμπούλ. Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί ότι δεν απομένουν πλέον υπό τον. Οι ταλιμπάν υποστήριξαν σήμερα δια του εκπροσώπου τους ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν εν. Οι ταλιμπάν προειδοποίησαν σήμερα την τουρκία κατά των σχεδίων της να διατηρήσει μερικά από τα στρατεύματά της στο αφγανιστάν για να εξασφαλίσουν τη λειτουργία και την ασφάλεια του κύριου αεροδρομίου της καμπούλ. Μαχητές ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής αφγανικής επαρχίας πακτίκα, σαράνα, χωρίς μάχη, δήλωσαν σήμερα τρεις ντόπιοι πολιτικοί. Στα χέρια των ταλιμπάν βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η τύχη του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν κυβέρνησαν το αφγανιστάν με σιδηρά πυγμή από το 1996 έως το 2001 και πολεμούν τα τελευταία 20 χρόνια για να ανατρέψουν την.